Hotel Prunk ***

Miren počitek v objemu narave – le nekaj minut iz mesta Sežane.

Udobne sobe

Prenovljene in prijetno opremljene sobe

Odlična restavracija

Za nepozabne kulinarične užitke

Pivo iz domače pivovarne

Celovito doživetje. Dobrodošli!

Hotel Prunk

Hotel se nahaja v Sežani , tik ob meji z Italijo. Prenovljen hotel ima 37 sob, urejeno parkirišče in 24 urno recepcijo. Lokacija predstavlja izhodiščno točko za potepanja po Krasu in ogled naravnih znamenitosti.

Sobe

Naše sobe so prenovljene in  prijetno opremljene. Na voljo ločena twin ležišča in dvoposteljne postelje. Imamo tudi sobo za družine z več otroki. Kopalnice opremljene s tuš kabino in sušilcem za lase. V sobah in v hotelu gostom na voljo brezplačni internet.

Restavracija

V hotelu se lahko pohvalimo z odlično restavracijo. Kulinarični izbor popestri domače meso in pivo, ki ga proizvajajo v lastni pivovarni. Dnevno so na voljo malice, s pridihom domačnosti. Privoščite si lahko raznovrstne pizze iz krušne peči.

Praznovanja in srečanja

Hotel ima namenski prostor, ki ga lahko koristite za posebne priložnosti (team buildinge, rojstnodnevna praznovanja).

Aktivnosti in doživetja

Območje Krasa je idealno za  kolesarjenje in pohodništvo po planotasti pokrajini, ponuja pa tudi nekaj bolj zahtevnih vzponov na vrhove. Zaradi blagega podnebja sta pohodništvo in kolesarjenje možni skozi vse leto, čeprav se prav spomladi in jeseni Kras predstavlja v svoji najlepši luči.

Poleg omenjenega Vam lahko organiziramo obisk Lipice, Škocjanskih jam, Botaničnega vrta v Sežani.

Poslovni dogodki se lahko organizirajo čez vse leto. Ali v enem izmed naših hotelov, ali na izbranih lokacijah na Krasu.